Се отвара Базен Аеродром

Јун 06 2019

Се отвара Базен Аеродром!

Се крчка нова сезона...
Драги пријатели, прогнозите за наредниот период најавуваат сонце, ние сме спремни да го искористиме и во сабота на 08.06.2019 ја започнуваме нашата сезона!!!

Согласно воспоставената практика ве повикуваме навремено да си ја обезбедите Вашата членска клуб картичка за влез во базенот!
Се гледаме на Базен Аеродром!!!