Стани член

Почитувани,

Барањето за членска клуб картичка можете да го симнете на следниов линк  .

 

Воедно, истото треба да го донесете лично со документ за лична идентификација (лична карта, пасош, ученичка книшка или индекс ) на билетарата на базен Aеродром. По одобрување на ова барање ќе биде извршено сликање и изработка на вашата бесконтактна персонализирана клуб картичка. 

Се гледаме на базен Аеродром