Летна бавча на Базен Аеродром

Мај 12 2014

image

Нова летна бавча

НОВО, НОВО, НОВО!!! Во рамките на базенот од оваа година во функција е ставена и "летната бавча", во ново руво, со капацитет од преку 150 лица и вкусна храна...погодна за секакви пригоди!