Отворање на сезона 2014

Мај 27 2014

image

Отворање на сезона 2014

Ги известуваме сите наши фанови дека Базен Аеродром ќе започне со работа за сезоната 2014, на 31 мај и од тогаш сите заинтересирани ќе можат да не посетат и да уживаат во летото.